Bariyer Sistemleri

Bariyer Sistemleri amaca, kullanılacağı mekana ve güvenlik düzeyine göre çeşitlilik gösterirler. Yüksek güvenlik gerektiren yerlerde ve belli saatlerde giriş çıkışın sağlanmasının amaçlandığı mekanlarda Mantar Bariyerler kullanılır. Kollu bariyerler ise otopark, havaalanı, fabrika, site, otel gibi özel ayrılmış alanlarda edilmektedir. İç mekanlarda ziyaretçilerin, müşterilerin veya personelin girmesinin istenmediği alanlarda kullanılan bariyer sistemleri ise Şerit Bariyerler olarak adlandırılmaktadır. Bariyer Sistemlerinin tamamının ortak amacı alana giriş çıkışlarda kontrolün sağlanmasıdır. Bariyer sistemleri; hareket sensörleri, uzaktan kumandalar, RFID sistemleri veya kartlı sistemler ile kontrol edilmektedir.

En yaygın kullanım şekliyle kollu bariyer de denilen otomatik bariyerler kontrollü geçiş gerektiren mekanlarda büyük kolaylık sağlayarak Otomatik geçiş sistemlerinin (OGS) entegrasyonu ile hem kullanım kolaylığı sağlamakta hem de alana görsel güzellik katarak mekanların değerini arttırmaktadır.

Nice Bariyer Sistemleri

Bariyer Sistemleri Nice M Bariyer

Nice SPA İtalya’nın önde gelen otomasyon firmalarındandır. Otomatik Bariyer alanında zengin ürün yelpazesine sahiptir. Firmamız Nice Bariyer Sistemleri’nin tamamının satış ve satış sonrası hizmetlerini vermektedir.

Nice Kollu Bariyerler;

Nice Wide Serisi Kollu Bariyerler: Nice Wide S, Nice Wide M ve Nice Wide L olarak 3 adet olup bariyer kol mesafesine göre değiştirmektedirler. 4 metreden 7 metreye kadar olan kol uzunluklarında orta yoğun kullanıma uygun Nice bariyer modelleri olup her türlü otomasyona entegre edilmeye müsait olarak imal edilmişlerdir.

Nice M BAR Serisi Kollu Bariyerler: Nice M3 Bar, Nice M5 Bar, Nice M7 Bar olmak üzere modelleri mevcuttur. 7 metreye kadar olan kol uzunlukları ile çok yoğun kullanıma uygun tasarlanan “Nice M Bariyer” her türlü hava koşulunda kullanmaya uygundur. Master-slave özelliği sayesinde karşılıklı, tam senkronize bir şekilde çalışır.

 

BFT Otomatik Kollu Bariyer;

BFT İtalya’nın tanınan kapı motoru otomasyonu firmalarındandır. Otomatik Kapı,  Otomatik Kollu Bariyer ve Otomatik Geçiş Sistemleri alanında zengin ürün yelpazesine sahiptir. Firmamız BFT Ürünlerinin tamamının satış ve satış sonrası hizmetlerini vermektedir.

Elektromekanik Güvenlik Bariyeri ve Hidrolik Güvenlik Bariyeri olmak üzere iki tipte üretilmektedirler.

Elektromekanik Kollu Bariyerler: Elektromekanik sistemle çalışan kollu bariyer çeşididir. Genellikle bahçe kapılarında tercih edilmesinin yanında iş merkezlerinde de tercih edilir.

Hidrolik Kollu Bariyerler: Hidrolik sistemle çalışan kollu bariyer çeşididir, estetik görüntüsüyle dikkat çeker.

Detaylı bilgi almak için bizimle BURADAN iletişime geçebilirsiniz.

 

 
“Nice Wide” bariyerler ile “Nice M” bariyerler arasındaki farklar nedir?

“Nice Wide” bariyerler yarım senkronize bir şekilde çalışır fakat “M” bariyerler tam senkronize bir şekilde master-slave özelliği ile çalışır. Bu yüzden karşılıklı bariyer tercih ederken “Nice M” bariyerler tercihimizdir.

Bariyer kollarının maksimum uzunluğu ne kadardır?

Kol uzunlukları minimum 3 metre maksimum 9 metreye kadardır.

“Nice Wide L” ve “Nice Wide M” bariyerler arasındaki farklar nedir?

“Wide M” bariyerler 3 metreden 5 metreye kadar olan kolları desteklemektedir. “Nice Wide L” bariyerler ise 5 metre ve 7 metre aralığındaki kolları desteklemektedir.

Bariyer kolum kırıldı, tamir mümkün mü?

Kırılan kollarda tamir yapılmıyor fakat değişim mümkün.